top of page

Voice-over & stemacteren

Jörgen is actief als voice-over acteur. Hij heeft ervaring met het inspreken van commercials en voice-over voor film en tv. Jörgen heeft een donkere sonore stem zeer geschikt voor voice-over werk, daarnaast is hij bekwaam in het spreken van een veelvoud aan accenten en dialecten. Hij sprak radio commercials in voor FNV en Farmcamps, en deed verschillende voice-overs voor korte films en het tv-programma Juf Roos.

Stemdemo 2020 - Jörgen Scholtens
00:0000:00
Farmcamps Radiocommercial -
00:0000:00
FNV Radio commercial -
00:0000:00

Studio BOCK&BAAS

bock&baas-red-black-white-2.png

Jörgen is Artistiek leider en mede-oprichter van theatergroep Studio BOCK&BAAS.

Studio BOCK&BAAS maakt en speelt educatieve theatervoorstellingen. Deze voorstellingen worden gespeeld op middelbare scholen en MBO. Het doel van Studio BOCK&BAAS is om op een eigenwijze manier actuele thema’s bespreekbaar te maken. Door gebruik te maken van spannende interactieve vormen worden thema’s als pesten, sociale media, vriendschap en liefde bespreekbaar. Kijk op www.bockenbaas.nl voor meer informatie

Cabaret & comedy

In 2011 stond Jörgen in de finale van het Groninger Cabaret Festival, waarna hij meerdere jaren op tour ging door Nederland en België met zijn cabaretvoorstelling. In 2016 stond Jörgen voor het laatst als komiek op de planken omdat zijn acteer en regie werkzaamheden voorrang kregen. Echter; het cabaretvuur is niet gedoofd, en staat momenteel enkel op een waakvlam. Het kan zo maar zijn dat Jörgen binnenkort weer op de planken staat als komiek.

Hier een reportage van Omrop Fryslân over Jörgen's deelname aan het GSCF

bottom of page